Gå til hovedindholdet
MENU
Aula_close Layer 1

Madordning og det pædagogiske måltid

Mad og det pædagogiske måltid.

Solstrålen tilbyder vi en sund, varieret og overvejende økologisk kost af gode råvarer.

Alle måltider i Solstrålen tilberedes af køkkenpersonalet i vores køkkener.

Vi tager højde for allergi og hvis barnet ikke må spise kød mm.

Vi er en slik-fri-institution. 

Udover frokosten som serveres hver dag tilbydes børnene:

  • Let morgenmad mellem kl.7-8
  • Frugt om formiddagen
  • Frugt/brød om eftermiddagen (kl. 14).

Vi ser måltidet som en vigtig del af den pædagogiske praksis og har ved måltidet eks. fokus:

  • Styrke børnenes smagssans
  • Styrke børnenes sprog ved at tale om maden (at tale om farver, former, smage) hvad vi har lavet i løbet af dagen osv.
  • Styrke børnenes fin motorik og selvhjulpenhed